Kalite Politikamız

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü olarak ulusal ve uluslararası alanda eğitim ve araştırmada lider olmak.

Eğitim ve öğretim etkinliklerini değişen şartlara paralel olarak güncellemek ve yürütmek.

Ülkemizin bilimsel ve teknolojik gelişmesine paralel olarak nitelikli, altyapısı güçlü, bilimsel yaklaşımın üstün niteliklerini özümsemiş, çağdaş, yenilikçi, araştırıcı, sorgulayıcı, çözümleyici düşünce yapısında, değişen dünya koşullarında topluma liderlik yapabilecek, AR-GE’nin önemini bilen insani değerlere saygılı, matematikçileri yetiştirmek.

Güncel bilimsel çalışma alanlarında evrensel niteliğe sahip bilgi üretmek ve paylaşmak.

Toplam kalite yönetimi şartlarına uymak ve sürekli iyileştirmeyi sağlayarak mezunlarımızın çalıştığı kurumların memnuniyetini sağlamaktır.