2019-2020 Bahar Dönemi Lisansüstü Başvuruları
4 Aralık 2019 | 14:37

Enstitümüze 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı II. (Bahar) Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora öğrencileri alınacaktır.

Ana Bilim Dalları Kriterleri, Kontenjanlar, Sınav Yeri/Tarihi için tıklayınız.

Başvuru ekranı için https://w5.gazi.edu.tr/enstitu/  adresine giriş yapınız.

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Kayıt için Gereken Belgeler
Kesin Kayda İlişkin Önemli Bilgiler
  •
  • Gazi Üniversitesi

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi

Lisansüstü Öğrenci Alım Takvimi

Adayların internet üzerinden başvuru yaparak kayıt onayını vermesi

Not: Yabancı uyruklu adaylar, Üniversitemiz Eğitim Öğretim ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Yabancı Uyruklu Birimine şahsen başvuru yapacaklardır.

02-13 Aralık 2019

Başvuran adayların ilanı

17 Aralık 2019

Doktora ve Tezli Yüksek Lisans programları için yazılı ve/veya mülakat bilimsel değerlendirme sınavları

25-27 Aralık 2019

Kayıt hakkı kazanan adayların ilan edilmesi*

09 Ocak 2020

Kesin kayıtların yapılması

20-21 Ocak 2020

Not: Kesin kayıt için evrak teslim tarihleri ilgili Enstitünün web sayfasında ilan edilecektir.

*Başvuruları şartlı kabul edilen adaylar, kayıt tarihinde ilgili programın kriterlerini sağlayamazlarsa kesin kayıt hakkı kazanamazlar.

•

Lisansüstü Programlara öğrenci kabul sürecine ilişkin ayrıntılı bilgi ve muhtemel değişiklikler Enstitülerin ağ adresinde duyurulacağından ilgililerin bu sayfaları takip etmesi gerekmektedir.